VAN / ÇALDIRAN - Hafsa Hatun Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Hafsa Hatun Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

CUMHURİYET MAH. 108/1 SK. HAFSA HATUN ILKOKULU BLOK NO 4 ÇALDIRAN / VAN
Vizyon
-Veli , çevre ve kurum olarak etkileşimi en üst seviyeye çıkaran -Sosyal ve kültürel etkinliklerde bölgede öncü ve adından söz ettiren -Bir vatandaş olarak sınırlarının, sorumluluklarının bilincinde olan, farklılıkları zenginlik kabul eden, üretken ve çalışkan gençler yetiştiren, -Eğitim kalitesini sürekli arttıran ve ülkemizin güzide liselerine her geçen yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren güçlü ve öncü bir kurum haline gelmektir.
Misyon
Biz...Eğitimin bir değişim süreci olduğunu bilen, kendine güvenen,sorumluluklarının bilincinde olan, araştırmacı ve yeniliklere açık, geleceğini tahmin eden değil geleceğini planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek için varız...
Öğretim Şekli :Tam gün (İlkokul ve ortaokul bir arada eğitim görmektedir)
Ulaşım
Okulumuz, Çaldıran İlçe Merkezinde yer almaktadır. Çarşı Merkeze uzaklığı yaklaşık 500 m dir.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun yakınlarında ve çarşı merkezde kalınabilecek evler mevcuttur.Ama ilçeye her yıl öğretmen ataması yapıldığı için Kiralık ev için erken gelinmesi gerekebilir.
İL MERKEZİNE 125 KM İLÇE MERKEZİNE 500 M